דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
טורטיה עם בשר טחון ופטריות
פשוט מעדן ובקלי קלות
  • 1 מטגנים במחבת את הבצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים את הפלפל האדום, הפטריות והכוסברה, ומטגנים כמה דקות נוספות. מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים אותו באמצעות מזלג, מטגנים עד שהוא משנה את צבעו. מוסיפים את התבלינים ומטגנים מספר דקות תוך כדי ערבוב. מניחים את התערובת בצד להתקררות.
  • 2 ממלאים את הטורטיות במילוי (מכל טורטיה יוצרים 2 מאפים): כל טורטיה חותכים לחצי. מקפלים כס"מ מהחלק המעוגל של החצי עיגול כלפי פנים. מניחים כף מהמילוי באחד הקצוות ומקפלים לצורת משולש עד לסוף הטורטיה. את השארית של הקצה השני מכניסים לתוך המשולש שנוצר.
  • 3 טובלים כל טורטיה בביצים הטרופות ולאחר מכן בציפוי פירורי הלחם והשומשום.
  • 4 מחממים במחבת שמן בגובה של כ- 2 ס"מ ומטגנים את הטורטיות. מי שמעדיף לאפות: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות, מניחים את הטורטיות הממולאות בתבנית משומנת, מרססים עליהם שמן זית. אופים כרבע שעה והופכים לצד השני לעוד כ- 5 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגשה עם מטבל טחינה ופטרוזיליה.

הערך התזונתי לא כולל את הראס אל חנות. כמות השמן לטיגון במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטורטיות לאחר הטיגון. יש לטגן בכמות שמן מספקת לטיגון רגיל. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 22.6% 16.7% 58.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב