דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 375 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ספגטי מיטבולס
ארוחת צהריים שילדים אוהבים
  • 1 מערבבים יחד את כל מרכיבי המיטבולס ולשים עד לקבלת תערובת אחידה (אך לא יותר מדי כדי שהקציצות לא תצאנה דחוסות, רק עד לאיחוד).
  • 2 יוצרים מהתערובת כדורים קטנים, מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, אופים בתנור בתוכנית טורבו על 200 מעלות למשך כ- 10 דקות ומוציאים.
  • 3 בסיר סוטאז` רחב מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבה. מוסיפים את התבלינים ורסק העגבניות, מערבבים ומוסיפים כ- 2.5 ליטר מים רותחים.
  • 4 מערבבים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הספגטי. מערבבים, מבשלים כ- 3 דקות עד שהספגטי מתחיל להתרכך מעט ומוסיפים גם את כדורי הבשר האפויים.
  • 5 מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עוד כ- 8-10 דקות, עד שהספגטי מתרכך והרוטב מצטמצם. מגישים חם ספגטי מיטבולס מושלם לארוחת הצהריים!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה וטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 13.8% 26.2% 57%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב