דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 134 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם נקטרינות וקראמבל
שילוב מושלם של נקטרינות מסוכרות בעוגה
  • 1 מניחים את רצועות הנקטרינות בתבנית אפייה, מפזרים עליהן את הסוכר החום והקינמון, ואופים בחום של 170 מעלות למשך כ- 10 דקות.
  • 2 מכינים את הבצק עם הידיים: מערבבים את כל המרכיבים ויוצרים פירורי בצק.
  • 3 משטחים בתבנית אפייה עגולה מחצית מפירורי הבצק (אפשר יותר מחצי) ומכניסים להקפאה של כ- 5 דקות.
  • 4 מכינים את מלית הגבינה: טורפים את הביצים והסוכר, מוסיפים את הגבינה, השמנת החמוצה, הקמח והוניל וממשיכים לטרוף מעט. מעבירים מחצית ממילוי הגבינה על תחתית העוגה, מניחים מחצית מהנקטרינות, מפזרים מעל מפירורי הבצק ושוב את תערובת הגבינה שנשארה. מניחים בחלק העליון שוב מהנקטרינות ומפירורי הבצק. מפזרים מעל הכל את השקדים הטבעיים הקצוצים.
  • 5 אופים את העוגה בתנור בחום של 160 מעלות למשך כ- 50-60 דקות. בתום האפייה משאירים את העוגה כחצי שעה נוספת בתנור. מומלץ לאכול את העוגה לאחר לילה במקרר.
  • 6 תיהנו ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להכין את העוגה עם אפרסקים במקום נקטרינות.

שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה וקירור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 21.4% 15.6% 61.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב