דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת אגוזים וקינמון
שילוב מושלם של אגוזים עם קינמון
  • 1 הכנת תערובת האגוזים והקינמון: לערבב את החמאה המומסת ביחד עם הסוכר החום, הקינמון והקמח, ולהניח בצד (בהמשך להוסיף את האגוזים...).
  • 2 ממשיכים עם הכנת העוגה: להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן בזרם דק, השמנת החמוצה ומחית הוניל. לבסוף להוסיף את הקמח ולקפל בעזרת מרית לתערובת אחידה (שימו לב לא לשבור את הקצף ולא לערבב יתר על המידה).
  • 3 למזוג את התערובת אל תבנית אפייה (ראו ציוד נדרש). לקחת כ- 2 כפות מתערובת האגוזים והקינמון, להניח מעל העוגה במרכז וליצור דוגמת שיש. לשארית בלילת האגוזים והקינמון שנותרה להוסיף כעת את האגוזים ולפזר מעל העוגה.
  • 4 לאפות את העוגה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש (שימו לב: זמן האפייה תלוי בסוג התנור שלכם). מדובר בעוגת אגוזים וקינמון מושלמת ומנחמת בימים שכאלו!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק (10 ס"מ על 25 ס"מ) או אחת גדולה בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 38.7% 8.2% 51.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.67 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב