דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 227 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השניצלים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל ביתי קל להכנה
הכי טעים ותמיד טוב שיש במקרר להכנה מהירה
  • 1 מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה ומכניסים את רצועות חזה העוף פנימה (אני לא מכינה שניצלים כל כך דקים, אני אוהבת שמרגישים את העוף בפנים). אפשר להכין ישר, אני משתדלת להשרות מכוסה במקרר אפילו ללילה.
  • 2 מעבירים את פירורי הלחם לקערה. ניתן להשתמש בתערובת של פירורי לחם רגילים עם פירורי לחם מתובלים, או להוסיף תיבול שאוהבים כמו פטרוזיליה מיובשת, שומשום ואבקת שום.
  • 3 עוטפים היטב את חזה העוף משני הצדדים. כשיש לי זמן וסבלנות, אני מניחה את השניצלים מכוסים בפריזר עם פירורי הלחם לכרבע שעה. זה עושה את השניצלים יותר קראנצ`ים לאחר הטיגון.
  • 4 מחממים את השמן במחבת רחבה (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן), ורק כשהשמן חם מאוד מטגנים את השניצלים עד להזהבה משני הצדדים. אפשר לאכול איך שאוהבים ועם אילו תוספות שרוצים - לי יש חולשה לשניצל עם חרדל ולימון.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בכמות שמן מספקת. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה תלוי אם משרים את השניצלים בבלילה או לא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 19.4% 42.4% 37.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב