מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקבבונים)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
אתם הולכים להתמכר לקבבונים האלו
- 1 לערבב את כל מרכיבי תערובת הקבבונים עד לקבלת עיסה סמיכה (את פירורי הלחם יש להוסיף לפי הצורך). להניח במקרר כחצי שעה-שעה לספיגת הטעמים.
- 2 "להדביק" את הקבב למקל הקינמון ולצרוב במחבת פסים עם מעט שמן זית מכל הצדדים. מתקבל קבב עוף מושלם על מחבת פסים!
- 3 להגיש עם לימון סחוט/טחינה ולהתפנק.
- 4 בתיאבון

טיפ למתכון
מקלות הקינמון מעניקים טעם נוסף לקבב. אופציה נוספת - שיפודים קטנים.
ציוד נדרש: מחבת פסים.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.5% |
23.2% |
61.8% |
13.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב