דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 320 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת כרובית ותפוחי אדמה
  • 1 קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנטנות.
  • 2 מבשלים את פרחי הכרובית וקוביות תפוחי האדמה עד לריכוך ומסננים מהמים.
  • 3 בסיר בינוני ממיסים את החמאה.
  • 4 מוסיפים את הקורנפלור ובוחשים.
  • 5 מוסיפים את החלב בהדרגה ומבשלים כ- 5 דקות תוך בחישה לקבלת רביכה דלילה. במידה והרביכה יוצאת סמיכה מאוד, להוסיף עוד חלב.
  • 6 מוסיפים את הגבינה הצהובה, בוחשים ומכבים את האש.
  • 7 מוסיפים את הגבינה הלבנה, פרחי הכרובית, הביצים ותפוחי האדמה.
  • 8 מתבלים, בוחשים ומוזגים לתבנית מרופדת בנייר אפיה או משומנת.
  • 9 אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות עד שהפשטידה משחימה ומתייצבת - כ- 35 עד 50 דקות.
  • 10 בתיאבון!

ציוד נדרש: תבנית פיירקס או תבנית חרס בינונית.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.2% 24% 24.8% 43%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב