דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 184 גרם למנה\יחידה (2-4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חביתה עם תפוחי אדמה
  • 1 פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות, מבשלים וממליחים קלות.
  • 2 במחבת עם מעט שמן מניחים את פרוסות תפוחי האדמה ומטגנים להשחמה.
  • 3 הופכים לצד השני.
  • 4 טורפים את הביצים עם תבלינים ומעט מים או חלב.
  • 5 שופכים על תפוחי האדמה, מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית.
  • 6 כשהחביתה מתייצבת, מוציאים אותה לצלחת גדולה והופכים למחבת כשהצד המוכן כלפי מעלה.
  • 7 לאחר כ- 3 דקות מוציאים לצלחת גדולה, חותחים למשולשים ומגישים מיד.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להכין פרוסות תפוחי אדמה במיקרוגל. אחרי שטורפים את הביצים ניתן להוסיף גבינה צהובה, מלוחה מגוררת, שמיר או פטרוזיליה קצוצים, בצל ירוק חתוך קטן וכו`. בנוסף, ניתן להכין עם פרוסות תפוחי אדמה דקות (ללא צורך בבישול מוקדם) ולטגן ישר.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 30.9% 20.5% 44.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב