דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הרוגלך)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רוגלך שוקולד קלאסי
נס קפה בצד ואתם מסודרים
  • הכנת הבצק:
  • 1 אל קערת המיקסר עם וו לישה מוסיפים את כל מרכיבי הבצק.
  • 2 מערבלים למשך כ- 8 דקות עד לקבלת בצק.
  • 3 מוציאים את הבצק מהקערה ומכדררים לכדור.
  • 4 משמנים את הקערה, מחזירים את הכדור לתוך הקערה, מכסים במגבת/ניילון נצמד ונותנים לו לנוח לשעה או עד להכפלת הנפח.
  • הכנת המילוי והרכבת הרוגלך:
  • 1 מערבבים את כל מרכיבי המילוי ומניחים בצד. בנוסף, מחממים מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 2 מרדדים 1/4 מכמות הבצק למלבן ברוחב 40 ס"מ ובאורך 15-20 ס"מ.
  • 3 מורחים את הבצק בתערובת המילוי, חותכים את המלבן למשולשים שווים שרוחב בסיסם הוא 5-7 ס"מ ומגלגלים את הבצק מהחלק הרחב כלפי החלק השפיצי עד שנוצרת הצורה של הרוגלך.
  • 4 מניחים את הרוגלך על תבנית עם נייר אפייה כשהשפיץ כלפי מטה, מכסים במגבת או ניילון נצמד ומתפיחים במשך כשעה. כך חוזרים על הפעולות עם שלושת חלקי הבצק הנוספים.
  • 5 לאחר ההתפחה מברישים את הרוגלך בביצים הטרופות עם המים (אם רוצים, בשלב זה אפשר לפזר מעל את סוכריות השוקולד), ואופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 18-20 דקות (תלוי בסוג התנור).
  • לאחר האפייה:
  • 1 בזמן שהרוגלך בתנור ממיסים בסיר את הסוכר והמים עד שהסירופ רותח.
  • 2 מיד כשהרוגלך יוצאים מהתנור מברישים אותם בנדיבות בסירופ הסוכר.
  • 3 מניחים להם להתקרר מעט לפני שזוללים. תיהנו מרוגלך שוקולד קלאסי מושלם!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 20.2% 8.3% 69%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב