דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 237 גרם למנה\יחידה (8 מנות פתיחה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מעדן חצילים
  • 1 לחתוך מהחצילים ריבועים שווים בגודל 3*3 בעובי של 3 ס"מ.
  • 2 לטבול בביצה אחת מתובלת ולאפות בחום בינוני גבוה/טורבו על גבי נייר אפייה עד להזהבה במראה של מטוגן.
  • 3 להפוך צד לכמה דקות.
  • 4 לערבב אורז, גבינה, עלי טימין וביצה. להוסיף מלח ופלפל ולצנן.
  • 5 ליצור דיסקיות שטוחות בעובי חצי ס"מ בעזרת קורץ פלאפלים גדול.
  • 6 להניח על גבי נייר אפייה, לזרות מעל פנקו ולאפות להזהבה.
  • 7 לגרר בטטה במכשיר לצורת תלתלים, לאפות בחום בינוני/גבוה עם מלח ופלפל לתלתלים כתומים פריכים.
  • 8 להרכבת המנה - להכין טחינה סמיכה, לשים כף גדושה בתחתית, עליה החציל מעליו הארנ`צ`יני (לביבת האורז המבושל עם הגבינה, עשבי התיבול והציפוי הפריך) והבטטה.
  • 9 לקשט בגבעול עירית וטחינה. לזלף בלסמי וסילאן לעיטור.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 14.2% 25.2% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב