מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 333 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים שלמה בתבנית אחת
- 1 לערבב את כל מרכיבי המרינדה בקערה גדולה, להכניס לתוכה את הכרעיים, לצפות היטב, לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר למשך לילה (ההשריה במקרר לפרק הזמן הארוך אינה חובה אך מומלצת).
- 2 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
- 3 במחבת לטגן את הבצל בשמן הזית עד להזהבה, להוסיף את הגזר המגורד ולטגן עוד מספר דקות. לכבות את האש, להוסיף למחבת את האורז ואת התבלינים ולערבב היטב.
- 4 להניח בתבנית פיירקס את תערובת האורז ועליה את הכרעיים המתובלים, ולמזוג מעל הכל 2 כוסות מים רותחים.
- 5 לכסות את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, ולאפות בתנור למשך כשעתיים. להסיר את הכיסוי ולאפות עוד כ- 10 דקות בלעדיו להזהבה. זהו - מוכן!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.3% |
19.5% |
54.8% |
24.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב