דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 258 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה פולנטה מושלם
אתם חייבים לנסות את המאפה הזה
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 200 מעלות.
  • 2 בסיר ממיסים את החמאה, מוסיפים את התירס הטחון, השמנת המתוקה וגבינת הפרמזן, ומביאים לרתיחה. מכבים את האש, מוסיפים את הקמח ומערבבים לאיחוד.
  • 3 בוחרים תבנית (אפשר מרובעת, עגולה או שטוחה), מברישים אותה בשמן, מניחים עליה נייר אפייה ועליו מניחים את בצק העלים בצורה שבחרנו.
  • 4 מוסיפים מעל את הפולנטה המוכנה ומפזרים את הפטריות הפרוסות והפרמזן.
  • 5 במידה ויש לכם קצוות של בצק העלים - תברישו אותם בביצה הטרופה. במידה ואין - אז לא חובה כלל.
  • 6 מכניסים לתנור החם למשך כחצי שעה (תלוי בסוג התנור). מתקבל מאפה פולנטה מושלם שאתם חייבים לנסות ולהתמכר אליו.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף גם מעט מלח אם רוצים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 54.5% 11.6% 31.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.26 (1.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב