דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 212 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
צ`יפס חציל
הנשנוש האולטימטיבי לחובבי החצילים
  • 1 לחתוך את ראש החציל, לקלף, לחצות לשניים לרוחב ולאחר מכן למקלות צ`יפס ארוכים. לפזר על מקלות החצילים את המלח הגס ולהניח במסננת למשך כחצי שעה-שעה. לאחר מכן לנגב באמצעות נייר סופג.
  • 2 לחמם היטב את השמן לטיגון במחבת (כס"מ שמן).
  • 3 בקערה לערבב את הביצים עם התבלינים ורוטב הצ`ילי המתוק. בקערה נוספת לערבב את פירורי הלחם עם השום הגבישי והכוסברה היבשה.
  • 4 לטבול כל מקלון חציל בתערובת הביצים ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם, ולטגן היטב למשך מספר דקות משני הצדדים. זהו - יש לכם צ`יפס חציל מטוגן שאי אפשר להפסיק לנשנש!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגשה עם רוטב צ`ילי מתוק או טחינה.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בצ`יפס החציל לאחר הטיגון. ייתכן שימוש בכמות גדולה יותר של שמן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה כולל את זמן מנוחת החצילים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 33.7% 10.7% 52.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב