מצרכים למתכון
120 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מאפה 12 האלים מתוק-מלוח
- 1 פורסים את דף הפילו ומברישים בשמן הזית (אפשר גם בחמאה מומסת, אני מעדיפה בשמן זית).
- 2 מניחים את הגבינה המלוחה שאוהבים, מגלגלים וסוגרים מכל הכיוונים.
- 3 צורבים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 10-15 דקות (אני מעדיפה לצרוב על המחבת כדקה מכל צד, אין צורך לשמן או למרוח חמאה נוספת).
- 4 מניחים את המאפה החם על צלחת הגשה ומזלפים מעל את הדבש בהגשה. מתקבל מאפה 12 האלים שאתם חייבים לנסות (לוקח בדיוק 5 דקות של עבודה). תכפילו כמויות!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להגיש גם עם שומשום לבן/שחור ביחד עם הדבש.
אני אוהבת שלא להפריז עם החמאה והדבש כדי שהמאפה לא ייצא "כבד" מדי. הכל נתון לשיקול דעתכם.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
45.1% |
18.7% |
36.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב