מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השיפודים)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
הילדים יריבו על השיפוד האחרון - באחריות (:
- 1 מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי המרינדה. מוסיפים את קוביות הפרגיות למרינדה, מערבבים כך שהמרינדה תכסה את כולן, מכסים בניילון נצמד ומשרים במקרר לכחצי שעה לפחות (מומלץ לא לוותר על ההשריה).
- 2 מחממים מראש את התנור לחום של 200 מעלות טורבו.
- 3 משפדים את הפרגיות, מעבירים לתבנית התנור המרופדת בנייר אפייה ואופים למשך כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש.
- 4 מגבירים את החום ל- 250 מעלות טורבו עד שהפרגיות מתחילות מעט להישרף - זה מה שנותן את הטעם של העל האש, צריך להשגיח כמובן.
- 5 מגישים את השיפודים לצד ירקות ועלים ירוקים עם רוטב חמאת בוטנים (פשוט לערבב את כל מרכיבי הרוטב), וניתן להוסיף גם שברי בוטנים מעל.
- 6 מתקבלים שיפודי פרגיות בתנור שילדים אוהבים לארוחת הצהריים!
- 7 בתיאבון
ציוד נדרש: שיפודים.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
42.3% |
49.1% |
8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב