דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסיגרים)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סיגר דגים מטוגן
לא תאמינו כמה שזה קל להכין סיגר דגים
  • 1 קוצצים את פילה הדג (אני בעד לא לקצוץ דק) לריבועים בגודל של 1 ס"מ. ניתן להחליך את הדג לסלמון או כל דג לבן אחר (בורי/מושט וכדומה).
  • 2 קוצצים את הבצל הסגול ואת הכוסברה דק דק על מנת שהדג יהיה הדומיננטי במנה.
  • 3 מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.
  • 4 פורסים עלה סיגר על משטח עבודה, מוסיפים את המלית במרכז עלה הסיגר, מקפלים את הצדדים, מגלגלים לסיגר וסוגרים את המנה באמצעות דבק של קמח ומים.
  • 5 מחממים שמן עמוק במחבת (ראו מידע נוסף) ומטגנים את הסיגר משני הצדדים עד להזהבה. זהו - יש לכם סיגר דגים מטוגן, קריספי ופשוט טעים שיכול להוות כמנת פתיחה לארוחה שלכם!
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסיגרים לאחר הטיגון. יש לטגן בכמות שמן לטיגון עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 25.1% 33.3% 40.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב