דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סיגר דגים מטוגן
סיגר דגים מטוגן
סיגר דגים מטוגן
לא תאמינו כמה שזה קל להכין סיגר דגים

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסיגרים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 קוצצים את פילה הדג (אני בעד לא לקצוץ דק) לריבועים בגודל של 1 ס"מ. ניתן להחליך את הדג לסלמון או כל דג לבן אחר (בורי/מושט וכדומה).
  • 2 קוצצים את הבצל הסגול ואת הכוסברה דק דק על מנת שהדג יהיה הדומיננטי במנה.
  • 3 מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.
  • 4 פורסים עלה סיגר על משטח עבודה, מוסיפים את המלית במרכז עלה הסיגר, מקפלים את הצדדים, מגלגלים לסיגר וסוגרים את המנה באמצעות דבק של קמח ומים.
  • 5 מחממים שמן עמוק במחבת (ראו מידע נוסף) ומטגנים את הסיגר משני הצדדים עד להזהבה. זהו - יש לכם סיגר דגים מטוגן, קריספי ופשוט טעים שיכול להוות כמנת פתיחה לארוחה שלכם!
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסיגרים לאחר הטיגון. יש לטגן בכמות שמן לטיגון עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ארז!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)180208
חלבונים (גרם)11.4 13.18
פחמימות (גרם)1416
מתוכן סוכרים (גרם)0.97 1.12
שומנים (גרם)8.57 9.91
מתוכם שומן רווי (גרם)0.94 1.09
כולסטרול (מ"ג)25.6 29.6
נתרן (מ"ג)347.88402.17
סיבים תזונתיים (גרם)0.36 0.42
מים (גרם)38.5744.6
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)29.5434.16
ויטמין B (מ"ג)2.282.64
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.07
ויטמין B3 (מ"ג)1.982.29
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.150.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.811.33
ויטמין B12 (מק"ג)0.620.71
ויטמין C (מ"ג)2.633.04
ויטמין D (מק"ג)0.60.69
ויטמין E (מ"ג)0.570.65
ויטמין K (מק"ג)16.2618.8
סידן (מ"ג)26.5930.73
ברזל (מ"ג)0.460.53
מגנזיום (מ"ג)13.8716.03
זרחן (מ"ג)97.02112.16
אבץ (מ"ג)0.290.33
אשלגן (מ"ג)184.21212.96
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.141.31
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.09
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.580.67
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.931.07
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.640.74

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 25.1% 33.3% 40.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.