גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | דגים | » | סיגר לוקוס ודניס על סלט קשיו ופרחי כרובית |
5 מנות/יחידות, 529 גרם למנה\יחידה
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסיגרים לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק, כך שיהיה צורך להשתמש בכמות גדולה יותר של שמן. שיטת ההכנה כוללת גם חליטה.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 731 | 138 |
חלבונים (גרם) | 46.06 | 8.7 |
פחמימות (גרם) | 46 | 9 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 9.79 | 1.85 |
שומנים (גרם) | 42.83 | 8.09 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 6.74 | 1.27 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.02 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 198.78 | 37.56 |
נתרן (מ"ג) | 912.97 | 172.52 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 7.98 | 1.51 |
מים (גרם) | 374.7 | 70.81 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 226.64 | 42.83 |
ויטמין B (מ"ג) | 7.43 | 1.4 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.39 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.38 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 2.16 | 0.41 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 3.15 | 0.6 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.19 | 0.22 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 154.6 | 29.21 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 2.46 | 0.46 |
ויטמין C (מ"ג) | 176.99 | 33.44 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.84 | 0.16 |
ויטמין E (מ"ג) | 2.04 | 0.39 |
ויטמין K (מק"ג) | 104.2 | 19.69 |
סידן (מ"ג) | 131.72 | 24.89 |
ברזל (מ"ג) | 5.47 | 1.03 |
מגנזיום (מ"ג) | 189.57 | 35.82 |
זרחן (מ"ג) | 582.88 | 110.14 |
אבץ (מ"ג) | 3.89 | 0.73 |
אשלגן (מ"ג) | 1,323 | 250.01 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 4.96 | 0.94 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.42 | 0.08 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 3.94 | 0.74 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 11.44 | 2.16 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 11.04 | 2.09 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם