דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 197 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף ונקניקים
  • 1 קוצצים או פורסים את הבצל ומטגנים בסיר.
  • 2 בינתיים, פורסים את הקבנוס לעיגולים דקים.
  • 3 חותכים את הנקניק לריבועים קטנים.
  • 4 חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.
  • 5 כשהבצל משחים מוסיפים את חזה העוף, הקבנוס והנקניק החתוכים ובוחשים.
  • 6 מכסים את הסיר ומבשלים, תוך בחישה מדי פעם.
  • 7 לאחר שחזה העוף מוכן מוסיפים פלפל טחון, בוחשים, ולאחר כ- 2 דקות מכבים את האש.

אין צורך בתבלינים נוספים כיוון שהנקניקים נותנים מטעמם. לאחר שמוסיפים את הפלפל הטחון, טועמים ואפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם. מצויין להגיש את התבשיל מעל אורז או מחית תפוחי אדמה. אפשר לבשל כל סוג של איטריות ולערבב עם התבשיל. חשוב לא לבשל יותר מידי, כיוון שחזה העוף עלול להתייבש.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 39% 44.5% 15.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.67 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב