דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 63 גרם למנה\יחידה

  • גזר - 3 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (348 גרם)
  • תפוח אדמה - 5 מנות בינוניות - סה"כ (315 גרם)
  • ביצה - 3 Medium
  • קמח לבן - 1/2 כוס רגילה - סה"כ (78 גרם)
  • מלח - כפית שטוחה
    מומלץ ע"פ טעם
  • פלפל לבן - כפית גדושה
    מומלץ ע"פ טעם
  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • בשלב הראשון יש לקצוץ את הבצל ולטגן עד שמקבל צבע זהוב.
  • את הגזר ותפו"א יש לקלף ולהכניס לסיר עד רתיחה.
  • לאחר שהגזר ותפו"א מוכנים יש לגרד במגרדת ולהניח בקערה.
  • להוסיף את הבצל המטוגן, מלח, פלפל והקמח.
  • לערבב היטב.
  • לחמם מחבת עם שמן ולטגן את התערובת- מומלץ להיעזר בשתי כפות על מנת ליצור גדלים אחידים.
  • מומלץ להגיש חם.
  • בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להוסיף בצל ירוק/פלפל חריף ע"פ טעם.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להשתמש בקמח מלא במקום לבן באותה כמות. כמו כן, ניתן לוותר על הטיגון ולאפות בתנור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 7.1% 15.5% 69.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב