דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 32 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עראיס בטורטיה
אתם הולכים להתמכר אל נשנושי הבשר האלו
  • 1 לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי מלית הבשר הטחון.
  • 2 להדק מתערובת הבשר על הטורטיה בשכבה דקה ואחידה, לגלגל לרול, לחתוך את קצוות הרול ולאחר מכן לחתוך לחתיכות.
  • 3 לתקוע בכל חתיכה קיסם או שיפוד קטן כדי שהעראיס לא ייפתח לנו במהלך הצלייה.
  • 4 לטגן את העראיס משני הצדדים על הפלנצ`ה, להסיר את הקיסם ולטגן גם את הצדדים הנוספים.
  • 5 זהו - יוצא עראיס בטורטיה מושלם ברמות, עסיסי, קריספי בחוץ ורך מבפנים. תכינו בצד טחינה וסלט עגבניות חריף ואתם מסודרים!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
המנה מתאימה מאוד כפתיח לעל האש (אפשר לצלות גם על המנגל כמובן).

ציוד נדרש: פלנצ`ה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 16.1% 34.5% 44.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב