דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אתם הולכים להתמכר אל נשנושי הבשר האלו

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 32 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי מלית הבשר הטחון.
  • 2 להדק מתערובת הבשר על הטורטיה בשכבה דקה ואחידה, לגלגל לרול, לחתוך את קצוות הרול ולאחר מכן לחתוך לחתיכות.
  • 3 לתקוע בכל חתיכה קיסם או שיפוד קטן כדי שהעראיס לא ייפתח לנו במהלך הצלייה.
  • 4 לטגן את העראיס משני הצדדים על הפלנצ`ה, להסיר את הקיסם ולטגן גם את הצדדים הנוספים.
  • 5 זהו - יוצא עראיס בטורטיה מושלם ברמות, עסיסי, קריספי בחוץ ורך מבפנים. תכינו בצד טחינה וסלט עגבניות חריף ואתם מסודרים!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
המנה מתאימה מאוד כפתיח לעל האש (אפשר לצלות גם על המנגל כמובן).

ציוד נדרש: פלנצ`ה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של נטלי!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)64197
חלבונים (גרם)4.78 14.77
פחמימות (גרם)619
מתוכן סוכרים (גרם)0.19 0.6
שומנים (גרם)2.23 6.88
מתוכם שומן רווי (גרם)0.66 2.04
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.02
כולסטרול (מ"ג)18.08 55.87
נתרן (מ"ג)93.2287.9
סיבים תזונתיים (גרם)0.64 1.98
מים (גרם)18.4857.07
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)7.6323.58
ויטמין B (מ"ג)1.364.19
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.14
ויטמין B3 (מ"ג)1.033.19
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.46
ויטמין B6 (מ"ג)0.10.3
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)14.0343.35
ויטמין B12 (מק"ג)0.371.14
ויטמין C (מ"ג)0.310.97
ויטמין D (מק"ג)0.040.12
ויטמין E (מ"ג)0.120.38
ויטמין K (מק"ג)0.210.64
סידן (מ"ג)20.8564.4
ברזל (מ"ג)0.641.97
מגנזיום (מ"ג)10.6432.88
זרחן (מ"ג)66.57205.63
אבץ (מ"ג)1.053.25
אשלגן (מ"ג)78.12241.32
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.51
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.150.48
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.140.43
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.130.41

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 16.1% 34.5% 44.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.