מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 694 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים פשוט טעימה
- 1 לתבל את חזה העוף הפרוס (אני ממליצה על פרוסות עסיסיות ולא דקיקות מדי, אבל הכל הולך), לטבול בביצים הטרופות, לצפות בפירורי הפנקו ולטגן בשמן החם משני הצדדים עד להזהבה.
- 2 לטגן מעט את הירקות במחבת (לא להגיע למצב של צריבה חזקה).
- 3 לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי הרוטב (מלבד הקורנפלור), למזוג מעל הירקות ולהביא לרתיחה.
- 4 לערבב את הקורנפלור במים הקרים ולהוסיף לרוטב לצורך הסמכה (אם אתם מעוניינים ברוטב סמיך יותר - תוסיפו יותר קורנפלור, ולהיפך). להגיש חם!
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם אורז לבן ושומשום שחור מעל.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.1% |
25% |
34.6% |
38.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב