דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (כ- 10 פרוסות מכל רולדה (סה"כ 2 רולדות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מיני שטרודל "תפוחים" דל פחמימה
קינוח דל פחמימה מושלם לסופ"ש
  • הכנת הקרמל:
  • 1 במחבת בגודל בינוני להמיס את החמאה על אש בינונית ולתת לה להתבשל עד להשחמה קלה.
  • 2 להוסיף את השמנת המתוקה והממתיק, ולערבב היטב. להביא לרתיחה ולאחר מכן להמשיך לבשל תוך כדי ערבוב על אש נמוכה למשך כ- 5-7 דקות או עד שהקרמל מתכהה ומסמיך.
  • 3 להוריד מהאש ולהניח בצד לצינון.
  • הכנת תערובת ה"תפוחים":
  • 1 לחמם מחבת על אש נמוכה-בינונית ולהמיס את החמאה למשך כמה דקות, עד לקבלת צבע זהוב.
  • 2 להוסיף למחבת את הזוקיני החתוך והתבלינים, ולערבב הכל ביחד. להוסיף את הממתיק (עד כוס), לערבב ולהמשיך לבשל כ- 15 דקות.
  • 3 להוסיף לתערובת את מיץ הלימון, לערבב ולטעום כדי לבדוק אם יש צורך בהוספת ממתיק. להמשיך לבשל מכוסה עוד כ- 10 דקות ולטעום פעם נוספת.
  • 4 להמשיך לבשל מכוסה למשך כ- 15-20 דקות, עד לקבלת סמיכות של תערובת ה"תפוחים". לצנן לגמרי לפני שמוסיפים לבצק.
  • הכנת הבצק:
  • 1 בקערה לערבב את כל המרכיבים היבשים חוץ מהממתיק ואינסטנט הפודינג.
  • 2 בקערה גדולה נוספת לערבב את החמאה המומסת, הממתיק ואינסטנט הפודינג, להוסיף את הביצה ולערבב היטב.
  • 3 להוסיף לקערת המרכיבים ה"רטובים" את תערובת המרכיבים ה"יבשים", ולערבב ביחד עד ליצירת בצק.
  • 4 לחלק את הבצק לשני חצאים. לרדד כל אחד מחצאי הבצק בין 2 ניירות אפייה לצורה מלבנית.
  • הרכבה ואפייה:
  • 1 מעל כל מרובע של בצק למרוח בעדינות את הקרמל שהכנו, ובמרכז כל מרובע להניח את תערובת ה"תפוחים" שהכנו.
  • 2 בעזרת נייר האפייה לגלגל את ריבועי הבצק לצורת גליל באופן שיכסה ויעטוף את כל המילוי שהנחנו במרכז הבצק.
  • 3 להכניס את גלילי הבצק הממולאים למקרר לכרבע שעה של התקררות והתייצבות, ובינתיים לחמם מראש את התנור לחום של 160 מעלות צלזיוס.
  • 4 לסמן את חיתוך העוגיות בגלילים שהכנתם, ולהכניס לתנור שחומם מראש לאפייה של כ- 15-20 דקות או עד לקבלת הזהבה.
  • 5 לצנן במשך כ- 5 דקות ולחתוך בעדינות של העוגיות. לאחר כ- 10-15 דקות לפדר במעט אבקת סוכר ולהגיש חמים.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 48.3% 8.9% 40.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.98 (1.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב