מצרכים למתכון
275 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לטגן צי`פס במחבת.
- 2 ברגע שהצ`יפס הופך למוכן - לטגן על הצ`יפס את הביצים.
- 3 להוסיף את המלח, הפלפל והשום.
- 4 להפוך בזהירות ולטגן את הצד השני.
- 5 כשמוכן מומלץ לאכול חם!
- 6 בתיאבון!
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף פטריות קצוצות
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.9% |
24.1% |
23.3% |
51.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב