דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (2 רצועות למנה (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לחם שום וגבינה מבצק קוטג` ושיבולת שועל
מאפה טעים, מזין וקל להכנה
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 2 בקערה טורפים יחד את הביצים עם הקוטג`, שמן הזית והתבלינים. מוסיפים את קמח שיבולת השועל, קמח הכוסמין ואבקת האפייה, ומערבבים הכל יחד עד שנוצר בצק דביק.
  • 4 מעבירים את הבצק לתבנית האפייה של התנור המרופדת בנייר אפייה, ובידיים רטובות משטחים את הבצק לריבוע (לא דק) בגודל התבנית (בערך).
  • 5 מערבבים בקערה קטנה את החמאה הרכה, הבזיליקום הקצוץ ושן השום הכתושה, מורחים מעל הבצק ומפזרים את המוצרלה המגורדת מעל הכל.
  • 6 אופים בתנור החם למשך כ- 25-30 דקות או עד שמוכן (תלוי בתנור).
  • 7 חותכים לרצועות ומתענגים מכל ביס.
  • 8 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 28.3% 20.9% 46.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב