דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחם שום וגבינה מבצק קוטג` ושיבולת שועל
לחם שום וגבינה מבצק קוטג` ושיבולת שועל
לחם שום וגבינה מבצק קוטג` ושיבולת שועל
מאפה טעים, מזין וקל להכנה

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (2 רצועות למנה (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 2 בקערה טורפים יחד את הביצים עם הקוטג`, שמן הזית והתבלינים. מוסיפים את קמח שיבולת השועל, קמח הכוסמין ואבקת האפייה, ומערבבים הכל יחד עד שנוצר בצק דביק.
  • 4 מעבירים את הבצק לתבנית האפייה של התנור המרופדת בנייר אפייה, ובידיים רטובות משטחים את הבצק לריבוע (לא דק) בגודל התבנית (בערך).
  • 5 מערבבים בקערה קטנה את החמאה הרכה, הבזיליקום הקצוץ ושן השום הכתושה, מורחים מעל הבצק ומפזרים את המוצרלה המגורדת מעל הכל.
  • 6 אופים בתנור החם למשך כ- 25-30 דקות או עד שמוכן (תלוי בתנור).
  • 7 חותכים לרצועות ומתענגים מכל ביס.
  • 8 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות שנהב בנימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)313298
חלבונים (גרם)12.51 11.88
פחמימות (גרם)2827
מתוכן סוכרים (גרם)1.05 1
שומנים (גרם)16.92 16.08
מתוכם שומן רווי (גרם)5.25 4.99
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.140.14
כולסטרול (מ"ג)75.36 71.62
נתרן (מ"ג)648.87616.66
סיבים תזונתיים (גרם)2.38 2.26
מים (גרם)40.5238.51
ויטמין A (מק"ג)51.6949.12
ויטמין B (מ"ג)1.421.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.180.17
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.16
ויטמין B3 (מ"ג)0.280.27
ויטמין B5 (מ"ג)0.680.65
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)24.0522.86
ויטמין B12 (מק"ג)0.440.41
ויטמין C (מ"ג)0.530.5
ויטמין D (מק"ג)0.310.29
ויטמין E (מ"ג)0.260.25
ויטמין K (מק"ג)5.084.83
סידן (מ"ג)173.03164.44
ברזל (מ"ג)1.611.53
מגנזיום (מ"ג)44.4842.27
זרחן (מ"ג)323.82307.75
אבץ (מ"ג)1.41.33
אשלגן (מ"ג)155.98148.24
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.930.89
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.08
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.810.77
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.751.66
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.621.54

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 28.3% 20.9% 46.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.44 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.