דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס ברוקולי ופטריות עם גבינת קוטג` ללא גלוטן
בול מה שאתם צריכים לחיטוב
  • 1 להרתיח את פרחי הברוקולי במים למשך כ- 15 דקות ולצנן.
  • 2 לערבב את כל מרכיבי המאפינס בקערה ולהעביר אל תבנית מאפינס משומנת מסיליקון.
  • 3 לפזר מעל את השומשום ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות טורבו למשך כ- 20 דקות (להשגיח תוך כדי האפייה). מתקבלים מאפינס ברוקולי ופטריות נהדרים לחיטוב!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם גבינת מוצרלה/צהובה/בולגרית.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 30.4% 40.1% 20.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב