דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עוף וקינואה בתנור
תכניסו קצת קינואה לקציצות שלכם
  • 1 מבשלים בסיר את הקינואה יחד עם המים הרותחים והמלח על להבה בינונית עם מכסה עד שמוכן.
  • 2 במעבד מזון קוצצים את הבצל, הגזר והפטרוזיליה.
  • 3 בקערה מניחים את חזה העוף הטחון, את תערובת הירקות הקצוצים, הקינואה המבושלת והתבלינים, מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב (אפשר גם עם הידיים).
  • 4 מכינים כדורים בגודל יפה (הקציצות מתכווצות בתנור) ומרססים מעל מעט ספריי שמן.
  • 5 אופים בחום של 190 מעלות (חום עליון-תחתון) למשך כ- 30-40 דקות (אפשר גם לטגן במחבת משומנת מעט). מתקבלות קציצות עוף וקינואה שכולם יאהבו!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף לקציצות גם קישוא וסלרי.

ציוד נדרש: מעבד מזון.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 10% 50.3% 34.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב