מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 327 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 לחלק את הכרעיים לשוק וירך.
- 2 להניח את העופות בסיר ביחד עם רכז הרימונים, הדבש והסויה למשך כשעה.
- 3 לחמם את השמן במחבת ולטגן בו את הבצל והשום עד להזהבה קלה, ולהוסיף לסיר.
- 4 להוסיף את יתרת המצרכים והמים, ולהביא לרתיחה.
- 5 להנמיך את האש ולבשל כשעה וחצי עד שמוכן.
- 6 בתיאבון
במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.8% |
16.8% |
50.9% |
30.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב