דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 159 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת סולת נהדרת
עוגת סולת שכיף לארח איתה
  • 1 מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
  • 2 משמנים תבנית חד פעמית בחמאה ומפזרים את אגוזי המלך הגרוסים.
  • 3 מערבבים בקערה גדולה את השמנת החמוצה, היוגורט, השמנת המתוקה והסוכר היטב עד להמסת הסוכר.
  • 4 מוסיפים את הביצה ומערבבים.
  • 5 מוסיפים את הסולת, הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 6 מעבירים לתבנית, מיישרים, מפזרים סביב את הצנוברים והקינמון ואופים למשך כ- 40 דקות עד שהעוגה שחומה.
  • 7 הכנת סירופ הסוכר: מרתיחים את המים והסוכר, מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים כל הזמן עד לקבלת סירופ סמיך.
  • 8 מוזגים על עוגת הסולת בעודה חמה.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 9.5% 7.1% 82.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב