מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 532 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
הכל בשקית קוקי ולתנור
- 1 מחממים את התנור מראש לחום של 190 מעלות טורבו.
- 2 מניחים בקערה את העוף, תפוחי האדמה, הבצל השומר.
- 3 מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב, מוזגים מעל העוף והירקות ומערבבים היטב.
- 4 מכניסים העוף והירקות המתובלים אל תוך שקית קוקי XL. מוסיפים לתוך השקית את עלי הסלרי ופרוסות הלימון הדקות. סוגרים את השקית היטב בעזרת הסוגר שנמצא באריזת הקוקי, ומחוררים בעזרת קיסם 3-4 חורים בחלק העליון של השקית.
- 5 מניחים את שקית הקוקי בתבנית מרופדת בנייר אפייה (לא הכרחי אבל זה מונע ליכלוך), ואופים בתנור החם למשך כ- 40 דקות. לאחר מכן, מורידים את חום התנור ל- 170 מעלות סטטי, וממשיכים לאפות עוד כשעה וחצי. מתקבל עוף בתנור בשקית קוקי שאתם הולכים לאמץ לתמיד!
- 6 בתיאבון
טיפ למתכון
מומלץ לפזר מעל מעט פטרוזיליה לקישוט.
ציוד נדרש: תבנית אפייה ושקית קוקי.
במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.8% |
16.2% |
46.7% |
33.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב