דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 267 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • בוזקים על הדג את המלח הגס ומיץ הלימון.
  • אחרי שעה בערך, מסננים מהנוזלים.
  • שמים במחבת שטוחה וגדולה את פרוסות הפלפלים, מעל את הדגים, ומסדרים מעל פרוסות מהעגבניה, השום, הפטרוזליה והכוסברה.
  • מערבבים את התבלינים עם המים והשמן ושופכים מעל.
  • מביאים לרתיחה. מנמיכים ומבשלים מכוסה כ-40 דקות. מסירים את המכסה, מועכים את העגבניות מעט (במזלג), ומבשלים עוד כ-20 דקות (לא מכוסה) עד שאין כמעט נוזלים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 10% 68.8% 16.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב