דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 267 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • בוזקים על הדג את המלח הגס ומיץ הלימון.
  • אחרי שעה בערך, מסננים מהנוזלים.
  • שמים במחבת שטוחה וגדולה את פרוסות הפלפלים, מעל את הדגים, ומסדרים מעל פרוסות מהעגבניה, השום, הפטרוזליה והכוסברה.
  • מערבבים את התבלינים עם המים והשמן ושופכים מעל.
  • מביאים לרתיחה. מנמיכים ומבשלים מכוסה כ-40 דקות. מסירים את המכסה, מועכים את העגבניות מעט (במזלג), ומבשלים עוד כ-20 דקות (לא מכוסה) עד שאין כמעט נוזלים.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ליאורה דהן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)16963
חלבונים (גרם)26.76 10.02
פחמימות (גרם)62
מתוכן סוכרים (גרם)2.45 0.92
שומנים (גרם)3.88 1.45
מתוכם שומן רווי (גרם)0.42 0.16
כולסטרול (מ"ג)61.43 23.01
נתרן (מ"ג)1,145428.73
סיבים תזונתיים (גרם)1.84 0.69
מים (גרם)225.3784.41
ליקופן (מ"ג)1.260.47
ויטמין A (מק"ג)73.3927.49
ויטמין B (מ"ג)4.771.79
ויטמין B1 (מ"ג)0.160.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.05
ויטמין B3 (מ"ג)3.541.33
ויטמין B5 (מ"ג)0.370.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.530.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)31.7811.9
ויטמין B12 (מק"ג)1.30.49
ויטמין C (מ"ג)48.418.13
ויטמין D (מק"ג)1.570.59
ויטמין E (מ"ג)1.410.53
ויטמין K (מק"ג)105.539.51
סידן (מ"ג)51.2419.19
ברזל (מ"ג)1.480.55
מגנזיום (מ"ג)60.3122.59
זרחן (מ"ג)321.12120.27
אבץ (מ"ג)0.910.34
אשלגן (מ"ג)842.89315.69
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.430.16
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.180.07
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.130.05

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 10% 68.8% 16.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.