דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 405 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חריימה פרגית
תבשיל סטייק פרגיות מושלם
  • 1 משרים את הפרגיות במרינדה לכ- 2-3 שעות במקרר לספיגת הטעמים.
  • 2 לטגן בסיר עם שמן הזית את הבצל, לאחר מספר דקות להוסיף את הפלפלים (עדיפות לפלפלונים הקטנים) ולערבב עד שהם נצרבים (רכים ומעט שחומים, ניתן להוסיף עוד מעט שמן זית).
  • 3 להוסיף את עגבניות השרי ולערבב (ניתן למעוך ממש מעט כדי שייצאו הנוזלים). להוסיף את התבלינים ולערבב. להוסיף את עלי הסלק והשום ולטגן עוד כמה דקות עד שהם מתרככים לחלוטין.
  • 4 להוסיף מים רותחים ולהביא לרתיחה (המים צריכים לכסות רק מחצית מהפרגית).
  • 5 לגלגל כל סטייק פרגית ולהניח בסיר. לסגור עם מכסה ולהעביר לבישול של כשעה וחצי על אש נמוכה-בינונית (מדי פעם חשוב "להשקות" את הפרגית עם הרוטב המהמם שלנו).
  • 6 כהפרגיות השחימו מכל הצדדים והרוטב הסמיך - זה הזמן להגשה (לקראת הסוף ניתן להעביר לאש גבוהה על מנת שחלק מהנוזלים יתאדו).
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תכינו את החלה לרוטב!

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 28.9% 46.2% 21%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב