דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות פרסה (כרישה)
  • 1 לשטוף היטב את הפרסה להוצאת החולות, להרתיח בסיר עם מים כרבע שעה עד לריכוך מלא של הפרסה ולסנן.
  • 2 לרסק את הפרסה ולהניח בקערה. לגרד את תפוח האדמה ולהוסיף גם לקערה.
  • 3 להוסיף את כל התבלינים, הביצים והקמח.
  • 4 לחמם את השמן במחבת, להכין קציצות מהתערובת, לטגן עד להשחמה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג לספיגת השמן. מתקבלות קציצות כרישה טעימות וקלות להכנה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף אל תערובת הקציצות גם בשר טחון.

ניתן להקפיא את הקציצות. קציצות בריאות מאוד! התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 23.5% 12.5% 59.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב