דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 332 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נתח סינטה בנינג`ה במרינדה וירקות
אחד מנתחי הבשר המשובחים להכנה בנינג`ה
  • 1 מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה, מורחים על נתח הסינטה ומעבירים למספר שעות במקרר לספיגת הטעמים.
  • 2 חותכים את תפוחי האדמה והבטטה למניפות (מניחים על 2 מקלות סושי וחותכים לפרוסות לא עד הסוף). חותכים את הפטריות לפרוסות וממלאים בהן את תפוחי האדמה והבטטה. מפזרים על כל הירקות שבחרתם את שמן הזית, המלח והפלפל השחור.
  • 3 להוסיף 230 מ"ל מים לסיר הנינג`ה ולהניח את הרשת בתחתית הסיר. להניח על הרשת את כל הירקות ומעל להניח את הרשת הגבוהה ואת נתח הסינטה המתובל במרינדה.
  • 4 להכניס את מד החום לנתח, לבחור מידת עשייה (אני אוהבת מידת עשייה M) ולצלות בנינג`ה (זו תכנית שהזמנים הם לפי מידת העשייה שבוחרים. הצלייה מסתיימת אוטומטית כשמגיעה למידת העשייה המבוקשת. מידת עשייה M היא כ- 40 דקות בנינג`ה).
  • 5 להוציא את הנתח מסיר הנינג`ה ולחכות שיתקרר מעט. לחתוך לפרוסות דקות ולהגיש עם הירקות והשום הקונפי המושלם.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לירקות גם שומר, זוקיני וכל מה שאוהבים.

ציוד נדרש: נינג`ה סמארט ליד.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 23.8% 47.6% 26.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב