דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
נתח סינטה בנינג`ה במרינדה וירקות
נתח סינטה בנינג`ה במרינדה וירקות
אחד מנתחי הבשר המשובחים להכנה בנינג`ה

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 332 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה, מורחים על נתח הסינטה ומעבירים למספר שעות במקרר לספיגת הטעמים.
  • 2 חותכים את תפוחי האדמה והבטטה למניפות (מניחים על 2 מקלות סושי וחותכים לפרוסות לא עד הסוף). חותכים את הפטריות לפרוסות וממלאים בהן את תפוחי האדמה והבטטה. מפזרים על כל הירקות שבחרתם את שמן הזית, המלח והפלפל השחור.
  • 3 להוסיף 230 מ"ל מים לסיר הנינג`ה ולהניח את הרשת בתחתית הסיר. להניח על הרשת את כל הירקות ומעל להניח את הרשת הגבוהה ואת נתח הסינטה המתובל במרינדה.
  • 4 להכניס את מד החום לנתח, לבחור מידת עשייה (אני אוהבת מידת עשייה M) ולצלות בנינג`ה (זו תכנית שהזמנים הם לפי מידת העשייה שבוחרים. הצלייה מסתיימת אוטומטית כשמגיעה למידת העשייה המבוקשת. מידת עשייה M היא כ- 40 דקות בנינג`ה).
  • 5 להוציא את הנתח מסיר הנינג`ה ולחכות שיתקרר מעט. לחתוך לפרוסות דקות ולהגיש עם הירקות והשום הקונפי המושלם.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לירקות גם שומר, זוקיני וכל מה שאוהבים.

ציוד נדרש: נינג`ה סמארט ליד.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות לימור עוזרי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)632190
חלבונים (גרם)58.14 17.5
פחמימות (גרם)3210
מתוכן סוכרים (גרם)15.27 4.59
שומנים (גרם)29.1 8.76
מתוכם שומן רווי (גרם)8.68 2.61
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.080.02
כולסטרול (מ"ג)136.88 41.2
נתרן (מ"ג)1,269381.99
סיבים תזונתיים (גרם)3.05 0.92
מים (גרם)195.4658.83
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)194.4358.52
ויטמין B (מ"ג)20.46.14
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.370.11
ויטמין B3 (מ"ג)16.424.94
ויטמין B5 (מ"ג)1.880.56
ויטמין B6 (מ"ג)1.470.44
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)33.3310.03
ויטמין B12 (מק"ג)3.240.98
ויטמין C (מ"ג)13.133.95
ויטמין D (מק"ג)0.10.03
ויטמין E (מ"ג)0.960.29
ויטמין K (מק"ג)5.391.62
סידן (מ"ג)77.3223.27
ברזל (מ"ג)4.751.43
מגנזיום (מ"ג)70.7421.29
זרחן (מ"ג)505.91152.27
אבץ (מ"ג)10.513.16
אשלגן (מ"ג)1,142343.68
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 23.8% 47.6% 26.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.