דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סיר ממולאים פשוט טעים ומיוחד

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לערבב היטב בקערה גדולה את כל מרכיבי המילוי.
  • 2 להניח ממלית הבשר והאורז על כל עלה גפן ולגלגל כפי שמודגם בסרטון באינסטגרם (לינק לסרטון מתחת לאופן ההכנה). שימו לב: עלי גפן משימורים אין צורך להשרות קודם לכן במים רותחים כשעה, אני רק שטפתי במעט מים..
  • 3 לזלף בסיר סוטאז` רחב את שמן הזית, להניח את פרוסות העגבניות ולסדר מעל את עלי הגפן.
  • 4 לערבב את כל מרכיבי הרוטב (מלבד כוס המים הנוספת) ולמזוג מעל עלי הגפן בסיר. לסגור את הסיר עם צלחת הדוקה ומעל מכסה, ולבשל על אש נמוכה למשך כשעה וחצי. שימו לב: כשהנוזלים מצטמצמים להוסיף את כוס המים הנוספת של הרוטב. זהו - יש לכם עלי גפן ממולאים בבשר ואורז!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הקליקו לסרטון ההדרכה באינסטגרם!
הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מיטל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)13089
חלבונים (גרם)8.78 6.03
פחמימות (גרם)1410
מתוכן סוכרים (גרם)1.06 0.73
שומנים (גרם)4.16 2.85
מתוכם שומן רווי (גרם)1.08 0.74
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)19.05 13.07
נתרן (מ"ג)762.5523.33
סיבים תזונתיים (גרם)0.6 0.41
מים (גרם)100.0668.67
ליקופן (מ"ג)1.050.72
ויטמין A (מק"ג)24.1616.58
ויטמין B (מ"ג)2.241.54
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B3 (מ"ג)1.771.21
ויטמין B5 (מ"ג)0.220.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.150.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.365.74
ויטמין B12 (מק"ג)0.620.42
ויטמין C (מ"ג)9.176.29
ויטמין E (מ"ג)0.450.31
ויטמין K (מק"ג)8.725.98
סידן (מ"ג)14.29.75
ברזל (מ"ג)1.380.94
מגנזיום (מ"ג)12.38.44
זרחן (מ"ג)65.8445.19
אבץ (מ"ג)1.711.18
אשלגן (מ"ג)193.91133.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070.05
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 14.9% 31.5% 51.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.