דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 658 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל פרגית עם פירה בטטה
מהיום ככה תכינו את השניצל שלכם
  • הכנת השניצלים:
  • 1 לטרוף בקערה את הביצה ביחד עם רוטב הצ`ילי המתוק, להוסיף את סטייק הפרגית (2 יחידות) ולהשרות למשך מספר דקות.
  • 2 להעביר את סטייק הפרגית אל קערה פירורי לחם מוזהבים ולצפות היטב משני הצדדים.
  • 3 לחמם היטב את השמן לטיגון חצי עמוק (כמו לשניצלים רגילים), לטגן את שניצל הפרגית משני הצדדים עד להזהבה יפה, להוציא ולהניח על רשת סינון כדי שיישאר קריספי.
  • הכנת הפירה:
  • 1 לקלף את תפוחי האדמה והבטטה, לחתוך לקוביות גדולות ולבשל בסיר עם מים עד לרתיחה.
  • 2 להוסיף את התבלינים ולבשל עד לריכוך.
  • 3 לסנן את המים (לשמור אותם בצד - לא לזרוק), למעוך את תפוחי האדמה והבטטה, להוסיף בהדרגה מהמים ששמרנו בצד עד למרקם הרצוי, להוסיף את הסוכר ולערבב.
  • 4 למרוח מפירה הבטטה על צלחת הגשה, להניח מעט שניצל פרגית מטוגן וקריספי וליהנות מארוחה טעימה וקלה להכנה!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם בצל ירוק חתוך מעל.

הערך התזונתי לא כולל את הבצל הירוק החתוך לקישוט. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 23.7% 28.6% 44.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב