גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | שניצל פרגית עם פירה בטטה |
2 מנות/יחידות, 658 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
הערך התזונתי לא כולל את הבצל הירוק החתוך לקישוט. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 1,107 | 168 |
חלבונים (גרם) | 62 | 9.42 |
פחמימות (גרם) | 96 | 15 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 15.09 | 2.29 |
שומנים (גרם) | 51.29 | 7.8 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 8.68 | 1.32 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 306.71 | 46.61 |
נתרן (מ"ג) | 3,981 | 605.08 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 7.02 | 1.07 |
מים (גרם) | 413.49 | 62.84 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 1,324 | 201.23 |
ויטמין B (מ"ג) | 19.87 | 3.02 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.39 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.7 | 0.11 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 13.49 | 2.05 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 4.04 | 0.61 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.19 | 0.18 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 54.64 | 8.3 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.72 | 0.11 |
ויטמין C (מ"ג) | 32.59 | 4.95 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.95 | 0.14 |
ויטמין E (מ"ג) | 2.39 | 0.36 |
ויטמין K (מק"ג) | 14.55 | 2.21 |
סידן (מ"ג) | 102.85 | 15.63 |
ברזל (מ"ג) | 5.21 | 0.79 |
מגנזיום (מ"ג) | 108.94 | 16.56 |
זרחן (מ"ג) | 483.57 | 73.49 |
אבץ (מ"ג) | 6.38 | 0.97 |
אשלגן (מ"ג) | 1,336 | 202.99 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 5.3 | 0.81 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.21 | 0.03 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 4.46 | 0.68 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 8.65 | 1.31 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 7.32 | 1.11 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם