דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 241 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגיות ופתיתים בסיר אחד
ארוחת צהריים קלה וטעימה
  • 1 לטגן בשמן בסיר סוטאז` רחב את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה, להוסיף את קוביות הפרגיות ולהמשיך לטגן קלות.
  • 2 להוסיף את התבלינים, לערבב היטב, להוסיף את הפתיתים, לערבב ולכסות במים רותחים (עד לגובה התבשיל).
  • 3 כשמבעבע להנמיך את האש לנמוכה, לכסות במכסה ולבשל כ- 5-7 דקות נוספות.
  • 4 לכבות את האש ולהשאיר את הסיר מכוסה כ- 10 דקות.
  • 5 זהו - מתקבלת ארוחת צהריים נהדרת של פרגיות ופתיתים בסיר אחד שילדים אוהבים!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם מעט בצל ירוק חתוך מעל.

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

הערך התזונתי לא כולל את הבצל הירוק החתוך להגשה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 20% 29.7% 46.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב