גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | פרגיות ופתיתים בסיר אחד |
5 מנות/יחידות, 241 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.
הערך התזונתי לא כולל את הבצל הירוק החתוך להגשה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 543 | 225 |
חלבונים (גרם) | 32.76 | 13.57 |
פחמימות (גרם) | 52 | 21 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 4.31 | 1.79 |
שומנים (גרם) | 22.03 | 9.13 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.61 | 1.5 |
כולסטרול (מ"ג) | 90 | 37.28 |
נתרן (מ"ג) | 775.28 | 321.16 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3.73 | 1.54 |
מים (גרם) | 122.36 | 50.69 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 66.5 | 27.55 |
ויטמין B (מ"ג) | 7.32 | 3.03 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.1 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.26 | 0.11 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 5.58 | 2.31 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.98 | 0.41 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.37 | 0.15 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 18.59 | 7.7 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.21 | 0.09 |
ויטמין C (מ"ג) | 4.67 | 1.93 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.13 | 0.05 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.82 | 0.34 |
ויטמין K (מק"ג) | 5.69 | 2.36 |
סידן (מ"ג) | 29.66 | 12.29 |
ברזל (מ"ג) | 2.06 | 0.85 |
מגנזיום (מ"ג) | 31.82 | 13.18 |
זרחן (מ"ג) | 178.1 | 73.78 |
אבץ (מ"ג) | 2.79 | 1.16 |
אשלגן (מ"ג) | 334.76 | 138.67 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 2.44 | 1.01 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.11 | 0.05 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 2.07 | 0.86 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 3.74 | 1.55 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 3.12 | 1.29 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם