דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שוקולד ודבש עם פירורי קינמון
  • 1 מערבבים את מצרכי פירורי הקינמון עד לקבלת בצק פירורי ושומרים במקרר.
  • 2 מקציפים את הביצים עם הסוכר החום והדבש. כשהתערובת מתבהרת מוסיפים את השמן בזרם דק ומערבלים עד שהוא מוטמע.
  • 3 בכוס יוצקים את המים הרותחים על אבקת השוקו ומערבבים היטב. יוצקים לתערובת הביצים תוך כדי ערבוב.
  • 4 מנפים את הקמח, אבקת הקקאו, המלח ואבקת האפייה לתוך הקערה עם תערובת הביצים. מוסיפים את השוקולד המריר המגורר דק ומערבבים מעט עד לקבלת תערובת חלקה - להימנע מערבוב יתר.
  • 5 יוצקים את תערובת העוגה לתבנית עגולה בקוטר 24 משומנת ומרופדת בנייר אפייה.
  • 6 מעל מפזרים את פירורי בצק הקינמון. מעל מפזרים את השוקולד צ`יפס. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 40-45 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא נקי.
  • 7 כשהעוגה יוצאת מהתנור מפזרים עליה כף גדושה של דבש בצורה אחידה ונותנים לה להתקרר בטמפרטורת החדר.
  • 8 שנה טובה חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 20.9% 7.8% 70.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב