מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
חביתה עם כרוב ב- 5 דקות של הכנה
- 1 מטגנים את הכרוב החתוך בשמן במחבת ומפזרים את התבלינים.
- 2 לאחר כ- 2 דקות של צריכה וריכוך מוסיפים את הביצים הטרופות (אני הגדלתי את מנת החלבון עם עוד חלבון ביצה אך לא ביצה), וצורבים את החביתה כ- 2 דקות מכל צד (ניתן להיעזר בצלחת להפוך אותה כמו בסרטון באינסטגרם).
- 3 מתקבלת חביתת כרוב קלה ומהירה!
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול להוסיף לחביתת הכרוב גם פטרוזיליה ובצל ירוק.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.1% |
40.6% |
38% |
16.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב