דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 255 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שקשוקה עם שום
שקשוקה בטעם שום
  • 1 מחממים את השמן במחבת גדולה ומוסיפים את רסק העגבניות לשקשוקה.
  • 2 מוסיפים את העגבניות, את השום הפרוס ומעט מים (ככוס) ומביאים לרתיחה.
  • 3 שוברים את הביצים פנימה בזהירות, אחת אחת, ומבשלים על להבה נמוכה, עד שהחלבון מתייצב והחלמון רך ורוטט, או יציב גם הוא (לפי הטעם).
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גרגירי חומוס, פלפלים או קוביות גבינה בולגרית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 28.8% 31.2% 33.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב