מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 257 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
עם מלח גס בצד אתם מסודרים
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות.
- 2 לצרוב את צלעות הטלה במחבת פסים במעט שמן זית מכל הצדדים (להסיר את מירב השומן מהצלעות). להוציא ולהמתין שתקררנה מעט.
- 3 לעטוף את העצמות בנייר אלומיניום ולמרוח את הצלעות בחרדל מכל הצדדים.
- 4 לטחון יחד את כל מרכיבי הקראסט (טחינה גסה) ולכסות היטב את כל הצלעות.
- 5 לאפות בתנור שחומם מראש עם מד טמפרטורה (אני מכוונת את המד ל- 55 מעלות לדרגת M).
- 6 להוציא מהתנור ולחכות שיתקרר מעט. לחתוך ולפזר מעל את הקראסט שהתפרק מהצלעות.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מחבת פסים + מד טמפרטורה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם צריבה על מחבת פסים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.5% |
60.4% |
35.1% |
3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב