מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל אצבעות הפיצה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מאפה פיצה טעים לכל המשפחה
- 1 לקערת המיקסר עם וו לישה מוסיפים את כל מרכיבי הבצק, ולשים למשך כ- 10 דקות לפחות או עד שהבצק נפרד לגמרי מדפנות המיקסר וכולו מסובב סביב וו הלישה והגלוטן מפותח. מעבירים לקערה משומנת להתפחה של כשעתיים בטמפרטורת החדר ועוד כ- 3 שעות במקרר.
- 2 בינתיים מכינים את רוטב העגבניות: מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומניחים בתוך מסננת כדי לסנן חצי מכמות הנוזלים.
- 3 מחלקים את הבצק ל- 12 כדורים. מרדדים כל כדור לריבוע ואת החצי התחתון חותכים לרצועות דקות דקות. בחלק העליון מניחים מקל גבינה, מוסיפים מרוטב הפיצה שהכנו וגם אילו תוספות שאוהבים. סוגרים את הקצוות ומגלגלים מלמעלה למטה.
- 4 מתפיחים שוב את המאפים למשך כ- 45 דקות, מברישים בחלמון הטרוף רק את החלקים הבולטים ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות טורבו למשך כ- 13 דקות. מתקבלות אצבעות פיצה מושלמות - אוכלים כשזה חם והגבינה נמסה והבצק רך וטעים.
- 5 בתיאבון
ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.4% |
22.4% |
18% |
59.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב