דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפה פיצה טעים לכל המשפחה

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל אצבעות הפיצה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לקערת המיקסר עם וו לישה מוסיפים את כל מרכיבי הבצק, ולשים למשך כ- 10 דקות לפחות או עד שהבצק נפרד לגמרי מדפנות המיקסר וכולו מסובב סביב וו הלישה והגלוטן מפותח. מעבירים לקערה משומנת להתפחה של כשעתיים בטמפרטורת החדר ועוד כ- 3 שעות במקרר.
  • 2 בינתיים מכינים את רוטב העגבניות: מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומניחים בתוך מסננת כדי לסנן חצי מכמות הנוזלים.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 12 כדורים. מרדדים כל כדור לריבוע ואת החצי התחתון חותכים לרצועות דקות דקות. בחלק העליון מניחים מקל גבינה, מוסיפים מרוטב הפיצה שהכנו וגם אילו תוספות שאוהבים. סוגרים את הקצוות ומגלגלים מלמעלה למטה.
  • 4 מתפיחים שוב את המאפים למשך כ- 45 דקות, מברישים בחלמון הטרוף רק את החלקים הבולטים ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות טורבו למשך כ- 13 דקות. מתקבלות אצבעות פיצה מושלמות - אוכלים כשזה חם והגבינה נמסה והבצק רך וטעים.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של נועה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)235253
חלבונים (גרם)8.25 8.85
פחמימות (גרם)2729
מתוכן סוכרים (גרם)3.96 4.25
שומנים (גרם)10.25 11
מתוכם שומן רווי (גרם)2.44 2.62
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.120.13
כולסטרול (מ"ג)60.68 65.13
נתרן (מ"ג)582.12624.82
סיבים תזונתיים (גרם)0.17 0.19
מים (גרם)8.419.02
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)21.8823.49
ויטמין B (מ"ג)0.30.32
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.20.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)77.52
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.13
ויטמין C (מ"ג)0.020.02
ויטמין D (מק"ג)0.290.31
ויטמין E (מ"ג)0.150.16
ויטמין K (מק"ג)0.530.57
סידן (מ"ג)81.4387.4
ברזל (מ"ג)0.240.26
מגנזיום (מ"ג)1.431.54
זרחן (מ"ג)25.7927.69
אבץ (מ"ג)0.170.18
אשלגן (מ"ג)16.6417.86
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.260.27
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.210.22
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.540.58
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.50.54

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 22.4% 18% 59.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.