דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס תרד וגבינה בתוספת אבקת חלבון
מאפינס חלבון טעימים וקלים להכנה, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית שקעים במנג`טים מנייר.
  • 2 מערבבים בקערה את הביצים, החלב, היוגורט והגבינה המגוררת עד לקבלת בלילה אחידה.
  • 3 מוסיפים את הקמח, אבקת החלבון ואבקת האפייה, ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 4 מקפלים פנימה את עלי התרד, הקישוא המגורר והבצל הירוק, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לאיחוד.
  • 5 מחלקים את התערובת בין השקעים עד ל- 3/4 מגובהן, ואופים למשך כ- 25-30 דקות או עד להזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום חלב דל שומן ניתן לעשות שימוש בחלב קוקוס, חלב סויה או חלב שיבולת שועל. אגב, לפשטידה אפשר לאפות בתבנית אחת גדולה.

ציוד נדרש: תבנית שקעים למאפינס עם מנג`טים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 24.3% 46.8% 25.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב